Kleuren, kleuren, kleuren

Artikel 1 van 3 Volgende

Kleuren, kleuren, kleuren

Vandaag ga ik je wat vertellen over kleuren. Nu de zomer voor de deur staat, zien we ook steeds meer verschillende kleuren om ons heen en dat triggert mij. Vrolijke zomerse kleding komt voorbij in de winkels en webshops, maar ook het groen van de planten in de tuin begint weer te stralen. Met twee vrolijke dametjes thuis, zijn kleuren natuurlijk altijd erg belangrijk geweest. Iedereen herkent vast de roze-fase waar je als meisjes-mama doorheen moet, maar ook nu de stoerdere kleuren de kast beginnen te vullen, blijft kleur een belangrijk punt. Met dat in mijn achterhoofd ben ik eens op onderzoek uitgegaan.

Warme en koude kleuren

Wanneer je de kleurencirkel van boven naar beneden opsplitst, heb je aan de ene zijde de warme kleuren en aan de andere kant de koude of koele kleuren. Warme kleuren zijn geel, oranje, rood en onder de koude kleuren kun je paars, blauw en groen rekenen. Je zou een kleurenanalyse kunnen laten doen om te kijken welke kleur het beste bij jou past, maar zelf neig ik meer naar de warme kleuren. Gewoon omdat dat beter aanvoelt, maar dat is voor iedereen een persoonlijke keuze. In mijn webshop vind je gelukkig veel verschillende kleuren en kun je dan ook warme kleurencombinaties, maar ook koele kleurencombi’s kopen. Ben jij op zoek naar sieraden in een bepaalde kleur? Neem dan contact op, want er is veel mogelijk en wellicht kan ik wat voor je betekenen hierin.

Zomerse haardrachten

Jullie hebben ze vast al opgemerkt: de nieuwe haarspeldjes in de webshop! Super leuk voor elke haardracht. Het maakt de zomerse vlechtjes helemaal af, maar ook voor de stoere staarten hebben we super coole speldjes. En natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Hoe leuk is dat! Bij elke outfit bijpassende haarspeldjes. Al deze speldjes zijn handgemaakt en dat maakt ze dan ook helemaal uniek. Geweldig toch? Mijn dametjes vinden ze in ieder geval helemaal prachtig en ik moet jullie eerlijk toegeven, ik ook!

       

 

 

© 2019 - 2022 Eefz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel