Kinderfeestjes cadeautjes

Vorige Artikel 3 van 3

Drie leuke ideeën voor kinderfeestjes-cadeautjes! 

Nu de scholen weer draaien, komen ook de kinderfeestjes weer. Zelf vind ik een cadeautje scoren voor het feestvarken altijd geweldig, maar ik hoor om me heen genoeg ouders die het uitzoeken van een cadeautje voor andere kinderen best lastig vinden. Kinderen hebben namelijk vaak al een hele berg speelgoed, vinden niet alles even leuk en ‘gewoon geld’, is ook niet altijd alles. Toch hoeft het scoren van een leuk, origineel en uniek cadeau helemaal niet zo’n probleem te zijn. In dit artikel bespreek ik daarom drie leuke originele en unieke cadeau-ideeën. Zo hoef je je niet meer druk te maken over het perfecte cadeautje voor het feestvarken.

Cadeautip 1: Persoonlijke armbandjes

Zowel voor meisjes als voor jongens zijn er leuke kids-armbandjes te koop. Natuurlijk zijn er voor de meisjes de prachtig roze armbandjes in het unicorn thema. Met mooi roze elastisch lint, past dit schitterende
armbandje altijd. Ook naam armbandjes zijn altijd een succes. De bandjes zijn ook hier van elastiek, dus passen om elke kinderpols. Een leuk idee voor een voetbalfan: de naam van je favoriete voetbalclub kan natuurlijk ook!

Cadeautip 2: Sleutelhangers

Een ander leuk idee voor een vriendje of vriendinnetje van je zoon of dochter is een persoonlijke sleutelhanger. Het mooie van deze sleutelhangers is dat je zelf de kleuren kunt kiezen. Dat in combinatie met de naam van de jarige job of jarige jet, is natuurlijk erg origineel om te krijgen en geven. Liever een ander woord aan de sleutelhanger? Dat kan natuurlijk ook. Wat dacht je bijvoorbeeld van ‘BFF’ of ‘Friends forever’? De sleutelhanger kan aan elke sleutel bevestigd worden. Zo raak je je sleutels ook minder makkelijk kwijt!

                                                                                                                                           

 Cadeautip 3: Een persoonlijke noot

Mijn derde cadeautip is zeker één van mijn favorieten. Met een persoonlijke noot is het cadeau namelijk altijd goed gekozen. In de webshop vind je leuke kadokaartjes, waar je wat leuks op kan schrijven. Door deze samen met schrijfwaren en een notitieboekje te verpakken in een vrolijke verpakking, wordt het een schitterend origineel cadeau met een persoonlijke touch. Heb je speciale wensen en wil je dat jouw cadeau leuk ingepakt wordt, dan kan dat natuurlijk altijd. Geef je speciale wensen door bij je bestelling en ik zorg dat het in orde komt!

 

© 2019 - 2022 Eefz | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel